Blood

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

Blood

Poslaťod mylan v 27 Feb 2006, 03:30

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: Blood download :wink:
Firefox - Faster, Safer (good)
Opera - The Fastest, The Safest (better)
Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Denis Kabaňa v 24 Mar 2006, 16:57

Da sa prejst nejaka epizoda do dalsieho levela?
Denis Kabaňa

Poslaťod Damarok v 14 Apr 2006, 18:00

Snažil jsem se to rozeběhnout,ale vůbec to nefunguje,hned jak hru zapnu,tak nejde nic ovládat,nejde vybrat začít hru,prostě nic.....
Damarok

Poslaťod Hawkeye v 14 Apr 2006, 18:02

Používaš DOSBOX?
some of my best friends play old games
Obrázok užívateľa
Hawkeye
BOG super člen
BOG super člen

nevim jak dal :(

Poslaťod Karl.von.Bahnhof v 18 Apr 2006, 14:06

zdar parim tuhle hru dobrou chvili....dostal jsem se ani nevim do jakyho kola, poprvy je tam sediva harpie(nevim jak se to menuje proste je to takova velka svine co lita, normalne je mala hneda) ale tahle sediva je velka, strili dve modry koule a vubec mi nejde zabit... nevi nekdo co s tim? narval sem do ni uz vsechny rakety co mam....asi tricet to uz je podezrely... a vubec netusim kam dal, v prostred je takova kamena deska ale nic s ni taky nejde...poradte nekdo jestli to parite.... kdyztak si stahnete save http://jh.gvn.cz/~kf860929/blood

diky
Karl.von.Bahnhof
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Damarok v 18 Apr 2006, 21:39

Hawkeye Napísal:Používaš DOSBOX?

Ano i ne....
Damarok

Poslaťod mimo v 21 Apr 2006, 12:09

načo mám v hre beast vision??
Obrázok užívateľa
mimo
Člen
Člen

Seka mi Blood

Poslaťod horigon v 22 Apr 2006, 03:07

cez dos box mi to ide. ale iba ked necham nastavenie rozlisenia jake bolo
a ked nastavim 800x600 tak to strasne seka. aj som na Dosboxe zvisil frame ale nepomohlo to. Neviete co s tym?? :idea:
horigon

Re: nevim jak dal :(

Poslaťod Karl.von.Bahnhof v 22 Apr 2006, 13:13

Karl.von.Bahnhof Napísal:poprvy je tam sediva harpie(nevim jak se to menuje proste je to takova velka svine co lita, normalne je mala hneda) ale tahle sediva je velka, strili dve modry koule a vubec mi nejde zabit, narval sem do ni uz vsechny rakety co mam a vubec netusim kam dal, v prostred je takova kamena deska ale nic s ni taky nejde...poradte nekdo jestli to parite.... kdyztak si stahnete save http://jh.gvn.cz/~kf860929/blood

diky

uz ste na to nekdo koukal? uz sem fakt bezradnej a byla by skoda to ted zabalit... dost me to bavilo diky
Karl.von.Bahnhof
Nováčik
Nováčik

Poslaťod fillin v 26 Apr 2006, 21:31

CO TO JE -DOSBOX ? MUZE MI TO NEKDO VYSVETLIT, PROSIM ?
fillin

Poslaťod Hawkeye v 27 Apr 2006, 16:30

Hm, hlavne že si si pozrel stránku :roll:
http://www.bestoldgames.net/dosbox/
some of my best friends play old games
Obrázok užívateľa
Hawkeye
BOG super člen
BOG super člen

Poslaťod manusX v 28 Apr 2006, 12:03

cise us ndes id hry ako qvake4 atd ale nezabudnem na tieto stare hry bolo to fakt nieco na tu dobu
manusX

Re: nevim jak dal :(

Poslaťod D.P.S. v 22 Máj 2006, 15:45

Karl.von.Bahnhof Napísal:zdar parim tuhle hru dobrou chvili....dostal jsem se ani nevim do jakyho kola, poprvy je tam sediva harpie(nevim jak se to menuje proste je to takova velka svine co lita, normalne je mala hneda) ale tahle sediva je velka, strili dve modry koule a vubec mi nejde zabit... nevi nekdo co s tim? narval sem do ni uz vsechny rakety co mam....asi tricet to uz je podezrely... a vubec netusim kam dal, v prostred je takova kamena deska ale nic s ni taky nejde...poradte nekdo jestli to parite.... kdyztak si stahnete save http://jh.gvn.cz/~kf860929/blood

diky

Je to posledny level 1. epizody. Vola sa to "gargoyle" a na kamenneho neucinkuju rakety. Skus brokovnicu alebo thompson.
D.P.S.

Re: Seka mi Blood

Poslaťod Jay v 22 Máj 2006, 23:34

horigon Napísal:cez dos box mi to ide. ale iba ked necham nastavenie rozlisenia jake bolo
a ked nastavim 800x600 tak to strasne seka. aj som na Dosboxe zvisil frame ale nepomohlo to. Neviete co s tym?? :idea:

Chyba nieje v dosboxe, ale vo vykone. Pockaj tak rok-dva, predpokladam, ze dosbox spravia tak, aby podporoval dual-core procesory, a tym sa zvysi jeho vykon emulacie aspon na pentium... to uz bude stacit na vsetky dosovske hry.
Momentalne sa da jeho vykon vytiahnut na lepsiu 486. (teda tie pretaktovane opterony na 3 Ghz som este neskusal, ale myslim, ze aby to emulovalo pentium, trebalo by tak 5 Ghz).
Jay
Elitný člen
Elitný člen

dobré, ale...

Poslaťod TIM v 24 Máj 2006, 14:20

Dobré, ale jedného dňa môže onudiť. :-)
Zdravím mylan, zdravím shaggy, zdravím...
Obrázok užívateľa
TIM
Člen
Člen

Poslaťod mimo v 24 Máj 2006, 20:15

ani za nic nemozem prejst 1. level epizody FAREWELL TO ARMS pomozte mi ak nejako mozete pls.

Karl.von.Bahnhof Napísal:zdar parim tuhle hru dobrou chvili....dostal jsem se ani nevim do jakyho kola, poprvy je tam sediva harpie(nevim jak se to menuje proste je to takova velka svine co lita, normalne je mala hneda) ale tahle sediva je velka, strili dve modry koule a vubec mi nejde zabit... nevi nekdo co s tim? narval sem do ni uz vsechny rakety co mam....asi tricet to uz je podezrely... a vubec netusim kam dal, v prostred je takova kamena deska ale nic s ni taky nejde...poradte nekdo jestli to parite.... kdyztak si stahnete save http://jh.gvn.cz/~kf860929/blood

diky

aby ta netrafala prikrč sa , vtedy ta netrafí, na nu posobí len olovo, a zdá sa mi ze aj voodoo doll.

//Vendermarch: Už si bol upozornený že máš použiť funkciu "uprav príspevok" a nepísať dva za sebou. Výstražná basa 2 hod.
pomozte pls
Obrázok užívateľa
mimo
Člen
Člen

1.level FAREWELL TO ARMS

Poslaťod D.P.S. v 05 Jún 2006, 17:01

Je to môj obľúbený level...
Na začiatku zober brokovnicu+náboje a zaboč doľava. Na konci ulice je dynamit a sprej. Naboku sú dvere, vojdi, zober thompson a zabi cultistu, ten má kľúč od ďaľších dverí. Vybehni schodmi hore a rozbi hasiaci prístroj, cez dieru preskoč do izby, vybehni ďaľšími schodmi hore a znova preskoč cez dieru. Vybehni hore, zabi psa, cultistov a smrtku, tá má kľúč. Za obrazom je life-seed. Dole nemusíš ísť schodmi, stačí ak z diery skočíš do vody. Na ulici pobehuje niekoľko cultistov, a v jednom baráku sa urobila diera. Vojdi, pozor na výbuch. Vybehni hore a vojdi cez dvere do izby. Zabi cultistov, pober veci, kľúč na skrini, všimni si výbuch paneláku.
Zbehni zase na ulicu a vojdi do veľkých dverí. Choď doprava, preskoč drevo a ocitneš sa vo veľkej izbe s niekoľkými cultistami. Choď najprv do dverí doľava, zabi tlsťocha a zober kľúč. Potom do druhých dverí na poschodie. Všimni si v okne panelák* oproti. V najbližších dverách je ruka, pozor, je veľmi nepríjemná. Vojdi do dvier na kľúč, tam je ďaľší kľúč. Z okna skoč do paneláku do diery po výbuchu a pober veci. Urob dieru do paneláku*, tam sú dvere a tam je už koniec. Ešte pozor na poslednú ruku.
D.P.S.

5 episoda

Poslaťod Andromeda v 06 Jún 2006, 13:34

Prý má blood 5 episod,co je na tom pravdy?mam i nejakou vylepšenou verzi ale taky jen 4episody. :???:
Obrázok užívateľa
Andromeda
Člen
Člen

Poslaťod Zarkon v 06 Jún 2006, 19:12

vím,že existuje datadisk cryptic passage,kterej právě jednu episodu přidá,to bude asi to co myslíš
Obrázok užívateľa
Zarkon
BOG super člen
BOG super člen

5ep

Poslaťod Andromeda v 06 Jún 2006, 21:01

neviš kde to sehnat? :sos:
Obrázok užívateľa
Andromeda
Člen
Člen

Ďalší

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť