Civilization 2

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

Civilization 2

Poslaťod mylan v 27 Feb 2006, 12:46

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: Civilization 2 download :wink:
Firefox - Faster, Safer (good)
Opera - The Fastest, The Safest (better)
Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

CIV2

Poslaťod Simoneq v 30 Mar 2006, 22:18

Diky za to ze sem si tuhle nadhernou hru tady mohl sosnou .
Je to hra ke ktery se stale vracim.Nevedel by nekdo jak zrusit limit na pocet mest?(cca 600) Diky Simon
Simoneq

Poslaťod TradeMark v 06 Máj 2006, 11:51

Toto nie je hra pre vsetkych...to je fakt nutne povedat. Ma genialny system hrania a zo zaciatku som ju nechapal ani ja. Avsak naozaj odporucam venovat jej viac trpezlivosti lebo potom je to cista strategicka lahodka.
TradeMark

Poslaťod Pacey v 06 Máj 2006, 12:51

jj plne suhlasim :)
Obrázok
Obrázok užívateľa
Pacey
BOG super člen
BOG super člen

Poslaťod delph v 08 Máj 2006, 14:50

jaká posloupnost výzkumu je podle vás nejlepší?
delph

Krásna dvojka

Poslaťod TIM v 25 Máj 2006, 10:23

Krásna dvojka čo poteší na duši hlavne majiteľov XP-čkovských počítačov, lebo na nich behá bez problémov. :-) Pribudlo kadečo nové a konečne sa dá dohrať aj v mieri HURAAA!!! :-D
Zdravím mylan, zdravím shaggy, zdravím...
Obrázok užívateľa
TIM
Člen
Člen

Poslaťod MaideN-SK v 25 Máj 2006, 14:17

Tu som začal aj s prekladom ale potom som omylom vymazal prekladané súbory ROFL
Začal somaj druhý krát ale neviem kde to uviazlo.. snáď keď bude trochu času.

Inak postavil osm loď, vyšlo to do vesmíru ale furt nechce doletieť. Už mi aj skončila hra, kôli rakete som dal pokračovať, ale aj tak nič. Kde som spravil chybu? :???:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
MaideN-SK
BOG super člen
BOG super člen

Info o češtine

Poslaťod Moloch.sk@centrum.sk v 07 Jún 2006, 19:37

Rád by wsom si zahral Civilizáciu 2 v cz prípadne sk verzii. Našiel som na cestiny.cz síce češtinu, ale nejako mi nefachá a podľa popisu ako sa majú robiť preklady som sa nikde nedostal. Tak ak niekto vie o nejakej dobrej češtine prípadne aok by sa dala preložiť napíšte mi mail. Ja sa do toho s radosťou pustím.
Moloch.sk@centrum.sk

Re: Krásna dvojka

Poslaťod palec v 06 Sep 2007, 08:38

TIM Napísal:Krásna dvojka čo poteší na duši hlavne majiteľov XP-čkovských počítačov, lebo na nich behá bez problémov. :-) Pribudlo kadečo nové a konečne sa dá dohrať aj v mieri HURAAA!!! :-D

Preco sa mi na XP stava, ze mi civ2.exe zahlti procesor?
palec
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Gottfried v 06 Sep 2007, 09:05

MaideN-SK Napísal:Tu som začal aj s prekladom ale potom som omylom vymazal prekladané súbory ROFL
Začal somaj druhý krát ale neviem kde to uviazlo.. snáď keď bude trochu času.

Inak postavil osm loď, vyšlo to do vesmíru ale furt nechce doletieť. Už mi aj skončila hra, kôli rakete som dal pokračovať, ale aj tak nič. Kde som spravil chybu? :???:

mozno je to tak ze si lod vyslal, jej trva povedzme 24 rokov kym doleti a ked skonci hra na cas, to znamena, ze uz nemozes vyhrat na lod, tak mozno preto...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Obrázok užívateľa
Gottfried
Elitný člen
Elitný člen

Bydlisko: Universe > Milky Way > Sol > Earth > Europe > Slovak Republic > Bratislava

Poslaťod Gogomaester v 10 Okt 2007, 22:05

delph Napísal:jaká posloupnost výzkumu je podle vás nejlepší?
já si vždycky necham poradit, ale když se mi to nelíbí tak si prostě vyberu to co se mi líbí :oops:
Obrázok užívateľa
Gogomaester
Nováčik
Nováčik

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť