Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.
K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy.
Tak som to práve vyskúšal a je to tak ako som napísal vyššie... Netreba nič písať, stačí len stlačiť enter - nepíšte tam nič, iba enter!
Spúšťal som to cez FB.exe a funguje to na 100%
Firefox - Faster, Safer (good) Opera - The Fastest, The Safest (better) Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Co si ja spominam niektore disketove verzie boli zle cracnute a tie kody boli aj tak rozmiestnene po celej hre takze mi z toho akurat tiekli nervy.Cd verzia je ale bez kodov a bezchybna.Ma vsak 200mb
bohuzel, nevim, jestli nekdo zaznamenal obdobny problem, ale u hry postradam editaci ovladacich klaves (jsou nastaveny tak nesikovne, ze strela je na shiftu, coz ve vysledku dycky vyhodi rezim hry z dosu a tak zpusobi neprijemnosti)
Flashback ma jedno z najgenialnejsich plosinovkovych ovladani.
S tymto ti asi moc neporadim kedze si neuviedol cez co to hras (Emulator - DOSBox, VDM, original DOS?).
Inak v DOSBoxe je mozne prenastavit kompletne celu klavesnicu, treba si precitat readme.
Pisem to tu preto lebo som si minule Flashbacka opat zahral, tentokrat verziu s renderovanymi (avsak podla mna horsimi) animaciami a videa z prechadzania levelov 1-5 mam na svojich strankach. S ovladanim som nemal pod DOSBoxom najmensi problem, aj ked mi to uz islo ovela horsie ako pred desiatimi rokmi
Zrdavím všechny,mám problém,snažil jsem se pustit hru, jak jsem se zde dočetl,zkrátka po stisknutí enteru se neděje nic a já už nevim co stim dál,přitom bych si to moc rád zahrál,prosím poraďtě,díky.