Grand Theft Auto

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

Grand Theft Auto

Poslaťod mylan v 27 Feb 2006, 13:10

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: Grand Theft Auto download :wink:
Firefox - Faster, Safer (good)
Opera - The Fastest, The Safest (better)
Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Teo v 23 Mar 2006, 17:32

jojojo,vratil som sa k starej klasike. no musim reagovat k recenzii, a myslim, ze gta2 bola velmi dobra hra, a naopak, gta3 sa mi ale vobec nepacilo, az Vice City prislo s tym, s cim mala prist trojka.
Teo

Poslaťod shaggy v 24 Mar 2006, 16:25

Ale nie až taká ako Mišo Jedenásty :evil:

GTA je veľmi dobrá hra, myslím že nové pokračovania ju pokazili, zahrám si ju radšej ako GTA3.

Mišo Jedenásty - dávaj si pozor na slovník a ak nemieniš normálne diskutovať o starých hrách tak sem ani nelez.
//edit: mylan, kľudne vymaž jeho aj môj príspevok, nech to nešpatí tému o tak dobrej hre :D
Obrázok
Obrázok užívateľa
shaggy
Opilec fóra
Opilec fóra

Poslaťod sora v 28 Mar 2006, 11:05

No GTA tu v teplicach drvia vsetky male zavisle deti. podla mna to je blbost neviem presne o co v tej hre ide tak ju radsej nehram. no teda viem ze treba splnit nejaku misiu ale ja proste na take hry nie som
Obrázok užívateľa
sora
Elitný člen
Elitný člen

Poslaťod gibo v 29 Mar 2006, 07:19

podla mna to je blbost

:x este ze vymysleli plosinovky, co by tie zeny hravali

GTA rulezzzzz \:D/
gibo
Člen
Člen

Poslaťod Fenixp v 29 Mar 2006, 09:23

Jóóó, ty staré zlaté časy, strávené (a později znuděné) za GTA za dlouhých... Večerů... Kua když jeden nemá co dělat...
Obrázok
Volím Mažňá... Teda Myl...Někdo.
Obrázok užívateľa
Fenixp
BOG super člen
BOG super člen

Poslaťod AdamTanasi v 31 Mar 2006, 21:40

Tato GTA1 je super na stiahnutie,ale pozor budu vas tam nahanat policajti.A ked chcete si to zlepsit tak dajte:F11 a zvolte si tie posledne cisla to sa vam zlepsi grafika!
AdamTanasi

Poslaťod Hawkeye v 31 Mar 2006, 21:45

Naháňat policajti? No nehovor, vážne? :)
some of my best friends play old games
Obrázok užívateľa
Hawkeye
BOG super člen
BOG super člen

Poslaťod Ross v 01 Apr 2006, 12:42

GTA 1 je dobrá hra,škoda je že mě nemuže honit S.W.A.T. a tanky :( ,a to v GTA 2,3,Vice city a San Andreas to už možné je :cry: .
Obrázok užívateľa
Ross
Stály člen
Stály člen

Poslaťod fitko12 v 01 Apr 2006, 16:14

Ale aj tu je sradna keď más hviezdički
Obrázok užívateľa
fitko12
Elitný člen
Elitný člen

Poslaťod Mohammad v 02 Apr 2006, 19:08

Toto ne neco!
Cheat pro vsechny zbrane a vezensky klic a brneni!
Napiste jako vase jmeno (suckmyrocket)
pro aktivaci cheatu.
Prominte ze mluvim Cesky
Mohammad

Poslaťod dAVe74_CZ v 25 Apr 2006, 18:52

GTA je bezesporu bezvadna hra ale save tam je !!! Sice ne nejak pres menu ale je tam nekde barak kterej vam to savne .
dAVe74_CZ

Poslaťod Frosebane v 29 Apr 2006, 20:27

To ťažko, ja som už hľadal v 1. - tke všade, všetky mestá a sústredil som sa iba na hľadanie save-u ale po 2 dňoch zabitých pri compe som to vzdal, save tam fakt neni, treba to chodiť na 1 vrz :?
Frosebane

Poslaťod bugy v 01 Máj 2006, 23:22

preco nepridate odkaz aj na GTA 2 kedze ju tiez vyrobca uvolnil na volne sirenie a to uz asi pred rokom
bugy

Poslaťod bugy v 01 Máj 2006, 23:24

a aby ste si nemysleli ze si vymislam tu je odkaz http://www.rockstargames.com/classics/
bugy

Poslaťod Hosť v 01 Máj 2006, 23:26

Frosebane Napísal:To ťažko, ja som už hľadal v 1. - tke všade, všetky mestá a sústredil som sa iba na hľadanie save-u ale po 2 dňoch zabitých pri compe som to vzdal, save tam fakt neni, treba to chodiť na 1 vrz :?

je tam save treba len hladat
Hosť

Poslaťod shaggy v 01 Máj 2006, 23:35

Bugy - niekde sa to tu už písalo a máš to napísané aj na tej stránke, na ktorú si dal odkaz. Tá hra (GTA2) je uvolnená na stiahnutie, ale nie je free a nemôže byť umiestnená na iné stránky. A má cca 300MB aj to je jeden z dôvodov, prečo tu nie je (ale aj preto, že to Rockstar neumožnil).
Obrázok
Obrázok užívateľa
shaggy
Opilec fóra
Opilec fóra

Poslaťod Frosebane v 03 Máj 2006, 14:01

Anonymous Napísal:
Frosebane Napísal:To ťažko, ja som už hľadal v 1. - tke všade, všetky mestá a sústredil som sa iba na hľadanie save-u ale po 2 dňoch zabitých pri compe som to vzdal, save tam fakt neni, treba to chodiť na 1 vrz :?

je tam save treba len hladat

Ak najdes save v GTA 1 poslem ti vsetky svoje BOG money :roll:
Frosebane

Poslaťod RASTO v 20 Máj 2006, 13:15

JE TO CELKOM DOBRa HRA.LEN CELKOM.INAc sIT.
RASTO

Poslaťod MaideN-SK v 22 Máj 2006, 12:27

Klasika aj môjho detstva, keď sme to u suseda drtili na 166tke to bola paráda :D
Trojka je už premakanejšia ale nemá to tú atmosféru ako jednotka. Je to až príliš prešpekulované a San Andreas je už strašný šit, tie RPG prvky sa tam fakt nehodia a celé je to o ničom. Tiež si radšej zahrám jednotku.
Jediné čo sa mi páči na GTA3 a vyššie - je možnosť vlastného rádia. Je to fakt super zapnúť si nejaký screaming heavy metal a brázdiť ulice :twisted:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
MaideN-SK
BOG super člen
BOG super člen

Ďalší

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť