Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.
K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy.
No tak prispejem aj sem. V tejto hre som sa dostal až do posledného levelu, ktorý sa mi už nechcel hrať, lebo som bol taký vyčerpaný zo všetkých tých hádaniek a pascí. Jedna z najlepších hier čo som hral.
Šípkami ovládaš jednotlivých Vikingov. Medzi nimi si prepínaš klávesou TAB a špeciálne triky robia pomocou "D" alebo "SPACE". Tlačidlá sa stláčajú pomocou "S". HF
Alex: Some kid dropped his army man in the hot tub.
Joey: CAPTAIN DROPKICK! <--- "Joey" - The Show
ešte by som potreboval poradiť... ako mám v leveli QCKS (púšť) "prehradiť" tie pieskové vodopády či čo to je?... viem že na to sú tam tie kokosy... ale sú tam iba dva a ja ich potrebujem viac...
ale na netu jsem našel jenom tohle, mají to všichni zkopírované ->
[quote]Před každou řekou vylezte Lučištníkem na palmu a šípy sestřelte ořechy na protější palmě. Dejte pozor, abyste, až půjdete pro žlutý klíč, měli všechny tři bojovníky na pravé straně u žlutého zámku./quote]
Fotbal || Hokej || Automoto || Cyklistika Používání DosBoxu doporučuje devět z deseti uživatelů tohoto fóra - tak neváhejte a staňte se desátým!
OVLÁDÁNÍ: Mezerník, F nebo Enter: 1. zbraň D: 2. zbraň E: výběr věcí z inventáře Tab: přepínání mezi hrou a inventářem CTRL nebo 0(nula): výměna postavy a klasicky šipky Vpravo a Vlevo ;-)
A tú bombu vôbec máš? Toto nie je Dyna, bombu musíš nájsť. A ak si ju našiel a nevieš ju položiť, stlač Tab a vyber bombu písmenom E (ale si nie som istý, hral som to naposledy... pred štyrmi rokmi).
Asi jsem úplně blbá, ale když zmáčknu E tak se nic neděje. A mělo by to být opravdu E i podle nápověd ve hře, tak nevím, co zase dělám špatně. Díky za radu:)