Lost Vikings

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

Lost Vikings

Poslaťod mylan v 27 Feb 2006, 19:04

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: Lost Vikings download :wink:
Firefox - Faster, Safer (good)
Opera - The Fastest, The Safest (better)
Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

TLV

Poslaťod fedoo v 30 Jan 2007, 14:21

No tak prispejem aj sem. V tejto hre som sa dostal až do posledného levelu, ktorý sa mi už nechcel hrať, lebo som bol taký vyčerpaný zo všetkých tých hádaniek a pascí. Jedna z najlepších hier čo som hral.
fedoo
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Vendermarch v 31 Jan 2007, 00:19

Aj mne sa dosť páčil koncept a design. Ja na logické hry ale moc niesom takže ma to omrzelo tiež kdesi v polke.
Obrázok užívateľa
Vendermarch
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Yuro v 28 Máj 2007, 17:26

pls... ako sa tá hra ovláda... ja som to hral strašne dávno a už si to fakt nepamätám... keby ste mi to niekto napísali bol by som vďačný...
Yuro
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Padres v 29 Máj 2007, 16:29

Šípkami ovládaš jednotlivých Vikingov. Medzi nimi si prepínaš klávesou TAB a špeciálne triky robia pomocou "D" alebo "SPACE". Tlačidlá sa stláčajú pomocou "S". HF
Alex: Some kid dropped his army man in the hot tub.
Joey: CAPTAIN DROPKICK! <--- "Joey" - The Show
Obrázok užívateľa
Padres
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Poslaťod Yuro v 30 Máj 2007, 13:22

ešte by som potreboval poradiť... ako mám v leveli QCKS (púšť) "prehradiť" tie pieskové vodopády či čo to je?... viem že na to sú tam tie kokosy... ale sú tam iba dva a ja ich potrebujem viac...
Yuro
Nováčik
Nováčik

Poslaťod mm-marek v 31 Máj 2007, 09:06

už si to nepamatuju :(

ale na netu jsem našel jenom tohle, mají to všichni zkopírované ->
[quote]Před každou řekou vylezte Lučištníkem na palmu a šípy sestřelte ořechy na protější palmě. Dejte pozor, abyste, až půjdete pro žlutý klíč, měli všechny tři bojovníky na pravé straně u žlutého zámku./quote]
mixadesign.com || mixa.name
Používání DosBoxu doporučuje devět z deseti uživatelů tohoto fóra - tak neváhejte a staňte se desátým!
Obrázok užívateľa
mm-marek
Administrátor
Administrátor

Zakys

Poslaťod karolina2 v 20 Dec 2007, 13:10

Ahoj. Můžete mi prosím poradit, jak se v devátém levelu dá vyletět na těch bublinách. Já na to nemůžu přijít. :(
Moc díky!

Karolka
karolina2
Nováčik
Nováčik

Poslaťod P@to729 v 20 Dec 2007, 23:13

jop ved skaces z jednej bubliny do druhej :P
Obrázok užívateľa
P@to729
Elitný člen
Elitný člen

Ovládání

Poslaťod siwi v 13 Júl 2008, 12:11

OVLÁDÁNÍ:
Mezerník, F nebo Enter: 1. zbraň
D: 2. zbraň
E: výběr věcí z inventáře
Tab: přepínání mezi hrou a inventářem
CTRL nebo 0(nula): výměna postavy
a klasicky šipky Vpravo a Vlevo ;-)
siwi
Nováčik
Nováčik

Re: Lost Vikings

Poslaťod veverak v 10 Aug 2008, 12:12

v tom prvnim kole ( po treninku ) mi nejde polozit bombu.
pls poradte jak ji mam polozit. nebo kym ji mam polozit
veverak
Divák
Divák

Poslaťod Drury v 10 Aug 2008, 17:18

A tú bombu vôbec máš? Toto nie je Dyna, bombu musíš nájsť. A ak si ju našiel a nevieš ju položiť, stlač Tab a vyber bombu písmenom E (ale si nie som istý, hral som to naposledy... pred štyrmi rokmi).
Obrázok užívateľa
Drury
Nováčik
Nováčik

Poslaťod peanutka v 31 Júl 2009, 21:03

Asi jsem úplně blbá, ale když zmáčknu E tak se nic neděje. A mělo by to být opravdu E i podle nápověd ve hře, tak nevím, co zase dělám špatně. Díky za radu:)
peanutka
Divák
Divák

Pro Peanutka

Poslaťod Tedy v 27 Jan 2010, 12:41

Peanutka no já ti rád poradím. Bombu musí vzít a umístit ten skákací " Rudovlas ". Pokud sebere bombu někdo jiný. Vyber toho kdo má bombu, (ctrl)dej Tabulator (Tab), vzápětí mezerník na dané věci (bombě) a šipkama přemístuješ ostatním vikingům nebo to můžeš i hodit do koše (nedoporučuji). Takže to dáš např. tomu " Rudovlasovi ", který to může odpálit a celý tenhle " obchod " potvrdíš Tabulatorem. No dá to trošku práci, ale stojí to za to si s tím pohrát, doufám, že jsem ti pomohl. PS. Blbý je jen ten kdo chce vše dělat sám. Zrovna to jdu taky hrát po čase. Přeji příjemný hraní pa ...
Tedy
Divák
Divák

Poslaťod Pavel.Redmill v 31 Jan 2010, 22:36

mohli byste mi poradit, jak to spustit? hodim si to do složky lostvikings, a když klikam na vikings.exe, tak se to ne a ne spustit...
Pavel.Redmill
Divák
Divák

Poslaťod mylan v 31 Jan 2010, 22:49

Pri každej hre máte napísané: "Na bezproblémové hranie hry použite DOSBox.". Takže odporúčam na štúdium:
Firefox - Faster, Safer (good)
Opera - The Fastest, The Safest (better)
Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

Pro Tedyho

Poslaťod peanutka v 04 Jún 2010, 18:05

Díky, ono jde jenom o to, jak správně zkombinovat Tab, S a E, každopádně tvoje rada dost pomohla:)
peanutka
Divák
Divák

Poslaťod pichu v 22 Júl 2010, 15:42

prosiiiim ako mam pouzit vec v inventari??? v hre je navod: tab, potom vybrat polozku a potvrdit E. ale nech stlacam to E kolko chcem nejde mi to..... prosim poradte
pichu
Divák
Divák

Poslaťod pichu v 22 Júl 2010, 16:35

tak som na to konecne prisla, pisem navod ak nahodou niekto bude potrebovat: prostrednictvom tab a sipok vybrat v inventari to co chces pouzit. Ked chces pouzit napr bombu, musis si ju v inventari oznacit, ist k pocitacu a stlacit E. Ak chces pouzit napr kluc, musis ho v inventari oznacit a pri kluc. dierke stlacit E. Cize tab - oznacit - tab - E. Tot vse:))
pichu
Divák
Divák

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť