Mortal Kombat 2

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

Mortal Kombat 2

Poslaťod mylan v 27 Feb 2006, 19:33

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: Mortal Kombat 2 download :wink:
Firefox - Faster, Safer (good)
Opera - The Fastest, The Safest (better)
Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Danubiana2 v 02 Máj 2006, 18:30

svela bojovka aj ked som ju uz presla stale je dobra a dost bojovnikov na vyber v celku fajn 8)
Obrázok užívateľa
Danubiana2
Člen
Člen

zvuk - nastaveni

Poslaťod liquid v 13 Máj 2006, 17:35

ahoj prosim vas spustim mortal kombat pres dosbox a jde mi pouze muzika ve hre ale vykriky a ruzny zvukove efekty mi nejdou a potreboval bych si taky nastavit klavesy jak se muzu dostat do menu na nastaveni?diky
liquid

Poslaťod kuba v 01 Jún 2006, 20:29

Ahoj prosim vas muze mi tady nekdo poradit..Mam Windows xp a stahnul jsem si par starych her z vasich stranek a nainstaloval jsem si dosbox ale neumim to v nem spustit ..Mohli by jste mi nekdo napsat jak mam postupovat v dosboxu?????A prosim podrobne dekuji!!!!!!!!
kuba

Poslaťod Zarkon v 01 Jún 2006, 21:31

Obrázok užívateľa
Zarkon
BOG super člen
BOG super člen

Poslaťod Hosť v 26 Jún 2006, 06:00

Co dodat, klasika nad klasiky!

kuba:
Staci zmacknout F10 a ses v menu pro nastaveni.

Danubiana2:
Odkdy holky hrajou Mortal Kombat? :-)
Hosť

Re: Mortal Kombat 2

Poslaťod Devil v 27 Jún 2008, 15:50

Prosím vás mhl by mi někdo poradit?!Spustím hru normálně přes dosbox jde mi zvuk i obaz ale nevím jak mám spustit boj???Napíše někdo postup prosím?!Děkuji
Devil
Divák
Divák

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť