Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.
K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy.
To milujem, ked hru hodnotia ludia, co si ju spustia na 5 minut. Su tam oponenti a ta hra je uzasna, grafike na rok 91 nieje co vytknut. Rad by som ta videl, keby si hraval v tom case, o 3d strielackach a strategiach by si ani nepocul, a niekto by ti podstrcil zavody, kde si mozes stavat vlastne trate a jazdit na nich.... 2 tyzdne by si sa neodlepil od kompu.
Kedysi som hraval STUNTS na starom kompe ... momentalne mam Pentium 4 s operacnym systemom WinXP, a tak by som sa chcel spytat, ci je mozne nainstalovat STUNTS na PC s tymto operacnym systemom...
Vdaka! Zajtra to skusim nainstalovat, dufam, ze sa mi to podari...
Tak, dnes som konecne nainstaloval STUNTS, ide to aj spustil, lenze, ked zacnem jazdit zacne mi to vypisovat forgot neviem co a auto zastavi, resp. vybuchne... ...v com moze byt problem...
NO aj ja som kedysi mal ten problem (uz nai neviem, ci som ho vyriesil alebo odstranil hru) ale moc ti neporadim sorry . Inac vynikajuca hra s dost velkym mnozstvom aut a 8 oponentov alebo si das trat na cas. Super hra na tie roky (dnes keby taku hru niekto vyrobil tak asi neuspeje)
Alex: Some kid dropped his army man in the hot tub.
Joey: CAPTAIN DROPKICK! <--- "Joey" - The Show