Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.
K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy.
Supaplex je parádna hra. Bola to jedna z prvých hier čo som hral a najprv som nevedel ako a tak, ale potom som sa to naučil. A po dlllhom čase som to aj prešiel. Neviem koľko mi to trvalo, možno aj dva roky. No mám na to skvelé spomienky. Nostalgia rules.
ja som tuto hru hrala ked som mala este len 9 ci 10 rokov. To je teraz 10 rokov dozadu... a vtedy som ju prešla 4krát.... nedavno mi ju brachca opat staihol,. lebo som si akosi na nu spomenula. no a teraz sa jej neviem nabazit.. hram a hram.. je to uzasnaaa hra... odporucam.. hlvane na precvicovanie mozgu. :))))
=-o tak som si teraz precital post od kolegyne 'iwikaa'-y.. alebo neprecital? Preco, pre pana, ma pocet prispevkov ze 0? Uslo mi nieco? Sorry za brutalny offtopic, ale vazne mi to nejde do hlavy... *confused*
mam 9 rokov a teraz som skipol(preskočil) 3 kola dnes som v 23.kole oplati sa ju hrat ak máte chuť rozmýšľať.no ja veľmi rád spoznávam nové kola a preto lebo ho nepoznám som nervózny...a náhodou niektoré kola vyzerajú ľahko a pritom sú ťazke.