Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.
K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy.
Toto bola prva strategia, ktora vyniesla Blizzard do popredia a so svojou peknou animovanou grafikou mohol W II konkurovať aj strat. Dune II, dovtedy často hravanou, a čo viac, je tu editor vlastných máp
takže
Fekimo: skús napísať odkiaľ si to sťahoval, poprípade čo sa stalo pri spustení hry
Jao: Isto to ide ak spustíš W2 a dá ťa do menu tak to pôjde na 10000000000000000%, napíš že čo robíš keď to chceš hodiť Multiplayerom
W1 sa mi vobec nepacil uz len preto, ze jednotky sa museli posuvat nie pravym tlacitkom, ako je tomu na w2,w3,sc, ale kazdy krat som musel stlacit M. wII je stylova hra sice som pri tom dost cheatoval lebo je to tazke ako slak, presiel som celu kampan bez cheatov na co som pysny
Alex: Some kid dropped his army man in the hot tub.
Joey: CAPTAIN DROPKICK! <--- "Joey" - The Show