Desert Strike

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

Desert Strike

Poslaťod mylan v 06 Apr 2006, 14:47

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: Desert Strike download :wink:
Firefox - Faster, Safer, Better
Opera - The Fastest, The Safest, The Best
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Frosebane v 07 Máj 2006, 00:18

Typické vrtuľníky z pohľadu 3 osoby, ničím výnimočná hra, možno nanajvýš trochu originálna, lebo takých je málo, ale nemá v sebe ´´to čaro´´, ktoré zaručuje, že človek presedí hodiny u bedne a gemblí. Grafika patrí pod sekciu priemer, ale hrateľnosť je vcelku dobrá. Komu nevadí, že je hra stále o tom istom - veselé hranie 8)
Frosebane

Poslaťod Seraphin v 07 Máj 2006, 14:49

Tak tak. :dzefo:

Ale zas až také hrozné to nebolo. Ono tá hra, ako som si všimol, bola viac menej robená ako oddychovka.
Lež ja už hry nechcem moc kritizovať lebo ako som mal a ešte aj mám možnosť zisťovať. Robiť hry je svi**** fuška :crash:
Tři věci jsou nesmírně tvrdé: ocel, diamant a poznání sebe sama. Benjamin Franklin
Obrázok užívateľa
Seraphin
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Poslaťod Richie18 v 07 Máj 2006, 23:24

Už to sťahujem! :mad: Tak toto som mal len nejakú trápnu version na CD Best Sellers Flight Simulators 2 :)
Športom k trvalej invalidite | :!: Clan web :!: | Springfield Rulez!
"Pravde žil som, krivdu bil som, verne národ môj ľúbil som, to jediná moja vina, okrem tej žiadna iná" :D
Obrázok
Obrázok užívateľa
Richie18
BOG super člen
BOG super člen

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť