Discworld

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

Discworld

Poslaťod mylan v 22 Mar 2007, 01:32

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: Discworld download :wink:
Firefox - Faster, Safer (good)
Opera - The Fastest, The Safest (better)
Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Rippermanx v 30 Apr 2007, 11:04

Nefunguje mi save a load. :(

Nefunguje ani pri spusteni v WinXP SP2, tak ani v dosboxu.
Kdyz chci hru ulozit, objevi se normalne tabulka s radky pro ulozeni hru, napisu nazev a kliknu na ulozeni. Kdyz chci pak ovsem hru naloadovat z ulozene pozice, zadna ulozena pozice k dispozici neni. ( prazdna tabulka ).
A i kdyz jdu opet do menu pro ulozeni hry zjistim, ze hra se vlastne neulozila.

Prosim pomoooc. Ja tohle vyresit ?
Rippermanx
Nováčik
Nováčik

Poslaťod JM v 30 Apr 2007, 15:06

Hra předpokládá, že je umístěna v C:\DISCWLD, jinde load/save nefunguje.

Zkus tohle:

Složku s hrou přejmenuj na DISCWLD
Otevři poznámkový blok a napiš do něj dva řádky...
cd discwld
dwb.exe

... a ulož to jako discwld.bat nebo start.bat nebo jakkoli.bat do stejné složky, kde je složka DISCWLD - tedy tak, aby složka DISCWLD a ten nový soubor byly ve stejné složce. A ten nový soubor se pak bude dávat do dosboxu namísto dwb.exe. (Na jeho jménu nezáleží, důležitá je jen ta přípona .bat)
Obrázok užívateľa
JM
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Rippermanx v 30 Apr 2007, 15:39

diky, za rychlou odpoved.

Discworld mam samozrejme nahrany v korenovem adresari C:. Jinak snad ani ve windowsech nejde spustit.

Zkusim postup, ktery si mi poradil. Jinak na jinem foru bylo napsano, ze se jedna o spatnou verzi hry, at si stahnu tu z http://www.the-underdogs.info. ze na te to funguje bez problemu. ( je o trochu vetsi )
Rippermanx
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Twoflower v 03 Máj 2007, 11:24

Sú hry, ktoré nie sú abandon ale nik by ich už nekúpil. Originál tejto hry by som kúpil aj napriek tomu, že je abandon.
Twoflower (známi aj ako Dvojkvietok, 2flower či Two) je vzácna odroda vysokoškoláka. najčastejšie sa vyskytuje na Universitas Tyrnaviensis, cez víkendy migruje na Malopkarpatskú vínnu cestu do blízkosti Blavy, kde vo víne hľadá pravdu. Je veľmi vzácny, keďže z jeho odrody prežíva ako posledný. Napriek tomu ho možno ľahko nájsť. Väčšinu školského času totiž trávi v Hostinci starého elfa.
Obrázok užívateľa
Twoflower
Stály člen
Stály člen

Poslaťod Pacey v 04 Máj 2007, 17:44

Twoflower Napísal:Sú hry, ktoré nie sú abandon ale nik by ich už nekúpil. Originál tejto hry by som kúpil aj napriek tomu, že je abandon.

Discworld je proste kultova vecicka
Obrázok
Obrázok užívateľa
Pacey
BOG super člen
BOG super člen

Poslaťod Wozembouch v 08 Máj 2007, 22:45

Discworld jednicka je takova strasna silenost (mineno v dobrem, ale co si budeme povidat obcas dostava logika pekne na frak), ale dvojka je minimalne o rad lepsi. :)

Pokud shanis jednicku v krabici, tak cena na eBayi obvykle neklesa pod 1200Kc (v prepoctu z USD nebo GBP), u dvojky je prumer kolem 1600Kc.
Obrázok užívateľa
Wozembouch
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Rippermanx v 10 Máj 2007, 11:59

JM Napísal:Hra předpokládá, že je umístěna v C:\DISCWLD, jinde load/save nefunguje.

Zkus tohle:

Složku s hrou přejmenuj na DISCWLD

tohle pomohlo. Vubec by me nenapadlo, ze save/load bude zaviset na nazvu adresare s hrou . :shock:
Diky moc
Rippermanx
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Sorana v 10 Jún 2007, 14:43

Ahoj taky sem mela problem s ulozenim a tohle pomohlo ale zas mi to zacalo padat a pise mi to ze soubor je nenalezen + jmeno souboru ktery je vzdy jiny. dekuju za odpoved Sorana
Sorana
Nováčik
Nováčik

typan

Poslaťod typan v 15 Jún 2007, 22:23

Zdar všichni!Mam pár problémů s discworldem již jsem vyřešil problém s ukládáním, ale když to spouštim přes vytvořený soubor discwld.bat tak když ve hře vlezu do jiné místnosti nemůže to často nalézt její soubor.Přitom když to spustim přes nějaký soubor v té složce DISCWLD tak to neblbne,ale zase to nejde ukládat.A ještě jedna věc: Nejdou mi zvuky.Nevíte někdo co s tím :?:
typan
Nováčik
Nováčik

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť