LHX: Attack Chopper

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

LHX: Attack Chopper

Poslaťod mylan v 11 Dec 2007, 21:31

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: LHX: Attack Chopper download :wink:
Firefox - Faster, Safer, Better
Opera - The Fastest, The Safest, The Best
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Gottfried v 13 Dec 2007, 14:03

Na stare casy obrovska zabava, pre mna osobne vacsia legenda ako Retaliator. Kdo nevaha, stiahne si teraz 2 LHX za cenu 1!!!
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Obrázok užívateľa
Gottfried
Elitný člen
Elitný člen

Bydlisko: Universe > Milky Way > Sol > Earth > Europe > Slovak Republic > Bratislava

Poslaťod Notalp v 13 Dec 2007, 17:48

vacsia legenda ako retaliator? waaaaaa :pong:
Obrázok
Notalp
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Re: LHX: Attack Chopper

Poslaťod pilo v 28 Jún 2008, 22:55

ako sa mi menia zbrane napr mam nejaku a teraz si ju chcem zmenit bo mi dosla alebo mi ju znicili co mam stlacit??? vdaka za rychlu odpoved
pilo
Divák
Divák

Poslaťod Gottfried v 29 Jún 2008, 08:58

Ale toto... T_T ... Nebud lenivy, controlsy mas bud v readme, ci inom .txt subore v hre, pripadne ak sa fatalne mylim, pocas misie stlac ESC a najdi si to niekde v menu, ale na 99% to je v subore. Nie som isty, ale hranata zatvorka sa mi mari..
Obrázok užívateľa
Gottfried
Elitný člen
Elitný člen

Bydlisko: Universe > Milky Way > Sol > Earth > Europe > Slovak Republic > Bratislava

Poslaťod Pufino v 26 Júl 2008, 09:09

LHX bol prvy simulator co som paril. Pamatam sa dobre na moju 286 :) na ktorej som sa od toho nevedel odthrnut.... aaach staree dobreee casy... Spominam ze prvy metal ktory som dostal bolo purpurove srdce :D da mada of all simulators...
Pufino
Nováčik
Nováčik

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť