Realms of Arkania: Blade of Destiny

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

Realms of Arkania: Blade of Destiny

Poslaťod mylan v 20 Dec 2007, 00:33

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: Realms of Arkania: Blade of Destiny download :wink:
Firefox - Faster, Safer (good)
Opera - The Fastest, The Safest (better)
Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Gottfried v 20 Dec 2007, 11:12

:yohoo: Diky Mylan, jedna z mojich najoblubenejsich trilogii...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Obrázok užívateľa
Gottfried
Elitný člen
Elitný člen

Bydlisko: Universe > Milky Way > Sol > Earth > Europe > Slovak Republic > Bratislava

Poslaťod Vendermarch v 20 Dec 2007, 12:24

Hehej, shadows over riva mám ešte v češtine aj s dabingom :)
Obrázok užívateľa
Vendermarch
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Liso1 v 20 Dec 2007, 18:12

iba chcem dodať že mylana som k ničomu nenútil (ako pri EOB3), sám dal túto hru na download :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Liso1
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod P@to729 v 20 Dec 2007, 23:11

\:D/ som nadsenyyy. Toto RPG mam snad najradsej =D>
Obrázok užívateľa
P@to729
Elitný člen
Elitný člen

Poslaťod Gottfried v 21 Dec 2007, 18:48

Vendermarch Napísal:Hehej, shadows over riva mám ešte v češtine aj s dabingom :)

Jj, mam to aj ja, lepsie ako mrtve deti, lepsie ako lebky pod nohami, jeden z mojich top3 dungeonov.
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Obrázok užívateľa
Gottfried
Elitný člen
Elitný člen

Bydlisko: Universe > Milky Way > Sol > Earth > Europe > Slovak Republic > Bratislava

Poslaťod P@to729 v 23 Dec 2007, 22:38

Gottfried Napísal:
Vendermarch Napísal:Hehej, shadows over riva mám ešte v češtine aj s dabingom :)

Jj, mam to aj ja, lepsie ako mrtve deti, lepsie ako lebky pod nohami, jeden z mojich top3 dungeonov.

to akoze CZ dabing? :shock: abo iba CZ texty :?

ak mas aj dabing, tak to rychlo upni na rapid :P
Obrázok užívateľa
P@to729
Elitný člen
Elitný člen

Poslaťod Vendermarch v 24 Dec 2007, 01:04

Má to aj dabing... je to česká lokalizovaná verzia. Takže všetko vrátane FMV je česky nadabované. Keď to nájdem, uploadnem. (sťahoval som sa totiž a mám tu ešte trochu bordel)
Obrázok užívateľa
Vendermarch
Moderátor
Moderátor

Poslaťod P@to729 v 24 Dec 2007, 18:15

tak v tom pripade dopredu dik, ze to upnes :D
Obrázok užívateľa
P@to729
Elitný člen
Elitný člen

Poslaťod P@to729 v 29 Dec 2007, 12:51

pocuj, mohol by si to urobit este tento rok, abo si to daj ako novorocne predsavzatie, ze to upnes 1.1.´08 :wink:
Obrázok užívateľa
P@to729
Elitný člen
Elitný člen

Re: Realms of Arkania: Blade of Destiny

Poslaťod P@to729 v 15 Jún 2008, 12:21

akosi nemôžem vytvoriť postavu...zadám meno a ďalej sa už neviem pohnúť :-/
Obrázok užívateľa
P@to729
Elitný člen
Elitný člen

Poslaťod Gottfried v 17 Jún 2008, 11:00

Mno mas 2 moznosti, pricom plati automobilove pravidlo, ze manual je lepsi ako automat. Automat - vyber si class, staty ti budu pridelene. Manual - pridel staty a potom si vyber povolanie z tych, pre ktore dane staty splnaju predpoklady. Ale pozor, pozor! Tie stats requirements su dost krute (napriklad druid musi mat nekrofobiu < 3, mudrost > 12 a zrucnost > 11 (z brucha, nespoliehaj na to). Takze najlepsi postup je precitat si manual (ked nie je v stiahnutej hre, tak na abandonii ho maju urcite) a podla toho metodou daj-mi-co-najlepsie-cisla-ty-zly-nahodny-generator si postupne vygenerovat partu. Trpezlivost. Bude to trvat tak cca hodku kym dostanes druzinku aku si predstavujes. No a potom - Krles!
Obrázok užívateľa
Gottfried
Elitný člen
Elitný člen

Poslaťod P@to729 v 11 Júl 2008, 00:18

Minule som brázdil krčmy v domnení, že nájdem nejaké cenné info o miestnej krajine. V tom sa tam začal rozkrikovať akýsi pirát, vraj na mori videl nejaké obludy a splietal niečo o poklade v mori medzi...

Dá sa týmto rečiam veriť, alebo je to len kvôli spestreniu hry?
Obrázok užívateľa
P@to729
Elitný člen
Elitný člen

Poslaťod DJ v 23 Aug 2008, 19:01

[quote="P@to729"]Dá sa týmto rečiam veriť, alebo je to len kvôli spestreniu hry?[/quote]
Ano, vsetkym reciam v krcmach po Arkanii by si mal verit ;-), dost casto sa takouto formou zadavaju Questy...
Obrázok užívateľa
DJ
Abandon guru
Abandon guru

Poslaťod P@to729 v 24 Aug 2008, 23:06

no wau :)

len škoda, že od tej doby som už nič podobné nezapočul...
Obrázok užívateľa
P@to729
Elitný člen
Elitný člen

Poslaťod StriderCZ v 20 Júl 2010, 15:37

Série Realms of Arkania také patří mezi ty HRY, které jsem si vždy toužil zahrát.

Začal jsem Stíny nad Rivou vydané Gamestarem blahé paměti. Bohužel, kvůli známé chybě na konci jsem ji nikdy nedohrál. Nemůžu zapomenout na fantastickou atmosféru ani na skvělou hudbu, a na loadovací obrazovku (ovečka pobíhající po disku, přeskakujíce jakýsi balvan).

A tak jsem začal sosat. Z http://www.rpghry.cz/ jsem si stáhl první díl série + manuál. tento ale není dvakrát praktický, nepomohla ani stránka http://www.lemonamiga.com/ a tak jsem zabrousil na google a našel http://www.replacementdocs.com/news.php, kde je jak manuál v pdf, tak cosi jako průvodce hrou. Po překladu manuálu jsem ale zjistil, že v něm jaksi chybí detailní popis kouzel (což nepotěší) a začal hledat dále. A tu jsem objevil http://www.arkania., kde jsem se mimo jiné dozvěděl, že na dalších mých oblíbených stránkách http://www.oldgames.sk/ je celá série ke stažení v češtině.

A tak hraju, a hraju, a hraju a zase si užívám onu nezapomenutelnou atmosféru starých, dobrých dungeonů.....
Obrázok užívateľa
StriderCZ
Nováčik
Nováčik

Poslaťod sonicpp v 05 Aug 2010, 17:24

Jo, moje nejoblíbenější RPG série. Líbí se mi, že to není taková ta "akční" RPG hra, ale spíš adventura RPG. Nejde tam jen o boj, ale o řešení určitých hádanek a logických úkolů.
PS: Rád bych někdy udělal "remake" této série (tzn návrat ke starým dobrým RPG hrám), ale sám to asi nezvládnu, že :). Třeba mi někdo pomůže... (můj mail je jan.havran@gmail.com)
sonicpp
Divák
Divák

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: MSN [Bot], Yahoo [Bot] a 1 hosť