Sim Farm

Voľná diskusia a komentáre k hrám na BestOldGames.net. Tu môžete zasielať všetky svoje postrehy k daným hrám.

Sim Farm

Poslaťod mylan v 08 Jan 2008, 17:58

Tento priestor je určený pre komentáre a diskusiu. Pri písaní dodržujte prosím základné pravidlá tejto diskusie. Pokiaľ bude váš príspevok v rozpore s týmito pravidlami, alebo bude iným spôsobom narušovať diskusiu, bude bez varovania zmazaný.

K danej hre sa môžete ľubovolne vyjadriť a budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje postrehy a užitočné tipy. :joystick:

:arrow: SimFarm download :wink:
Firefox - Faster, Safer (good)
Opera - The Fastest, The Safest (better)
Google Chrome - Fast, simple, safe (the best)
Obrázok užívateľa
mylan
Administrátor
Administrátor

Re: Sim Farm

Poslaťod JM v 13 Jan 2008, 15:47

Funguje pod DosBoxem OK. Živit se jako farmář, to je tedy pěkná pakárna :D . Za pár hodin jsem ještě nepřišel na tu správnou techniku.
Obrázok užívateľa
JM
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Vendermarch v 13 Jan 2008, 19:49

Pestuj iba jahody. Po zbere ich nechaj hniť v silách až z nepochopiteľných dôvodov začne ich cena prudko rásť. Potom ich predaj a si boháč :) Asi pokazené chutia lepšie američanom. Alebo že by tam z nich kvasila jahodovica?
Obrázok užívateľa
Vendermarch
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Liso1 v 14 Jan 2008, 00:12

jj, jahody rulezz, keď som SF hrával som si robil jahodové plantáže :D všade samá jahoda
Obrázok užívateľa
Liso1
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod Rudiger v 02 Feb 2008, 20:53

super hra...ale na mojom starom počítači tam namiesto toho madľovníka alebo čo o je je také farebné pole...a to dávalo niekedy aj 60 000
Rudiger
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Laci v 03 Feb 2008, 00:12

Farebne pole? No, beruc do uvahy grafiku tej hry.. vlastne tam vsetko vyzera ako farebne pole [resp. farebny flak] :)
Obrázok užívateľa
Laci
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Poslaťod Rudiger v 03 Feb 2008, 00:54

nie nie...všetko bolo normálne...ale proste tá jedna sadenička mala všetky druhy farby...
Rudiger
Nováčik
Nováčik

Poslaťod revell v 14 Jún 2008, 16:27

podarilo se vam simfarmu nejak dohrat? Ja jsem vzdycky pestoval jahody, pomerance, vydelal miliony a pak koupil celou mapu, ale stale nic :(
revell
Divák
Divák

Poslaťod angeli v 28 Júl 2008, 20:50

ja mam tiež tuto hru ale zatial stojim na skrachovanie predtim som ju tiež hravala u kamoša a otazka tie ovce a svine sa aj rozmnožuju alebo si mame kupit vždy nove lebo potom su nam na čo?
angeli
Divák
Divák

Poslaťod Liso1 v 24 Sep 2008, 07:59

[quote="angeli"]ja mam tiež tuto hru ale zatial stojim na skrachovanie predtim som ju tiež hravala u kamoša a otazka tie ovce a svine sa aj rozmnožuju alebo si mame kupit vždy nove lebo potom su nam na čo?[/quote]

tie ovce, prasatá a kone sú asi len na okrasu, ale po čase sa dajú predať skoro za dvojnásobok, treba ich ale dobre kŕmiť a spraviť minimálne dvojitú ohradu, pretože keď ju náhodou prerazia tak o pár sekúnd máte po poliach :D
Obrázok užívateľa
Liso1
V.I.P.
V.I.P.

Poslaťod dudasl v 05 Mar 2009, 20:32

[quote="Liso1"][quote="angeli"]ja mam tiež tuto hru ale zatial stojim na skrachovanie predtim som ju tiež hravala u kamoša a otazka tie ovce a svine sa aj rozmnožuju alebo si mame kupit vždy nove lebo potom su nam na čo?[/quote]

tie ovce, prasatá a kone sú asi len na okrasu, ale po čase sa dajú predať skoro za dvojnásobok, treba ich ale dobre kŕmiť a spraviť minimálne dvojitú ohradu, pretože keď ju náhodou prerazia tak o pár sekúnd máte po poliach :D[/quote]

Nie nie su len na okrasu. Ked ich chovas dlhsie rozmnozuju sa. Je jasne, ze napriklad nova krava nevznikne z nicoho. Najskor ju musi byk oplodnit, potom porodit tela a nakoniec to tela vychovat. Pravdaze toto sa neda stihnut za par dni. Takze trpezlivost.
dudasl
Divák
Divák

Späť na Hry na BestOldGames.net

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť